Пропустити навігацію

На спільній нараді обласних управлінь Пенсійного фонду та Державної фіскальної служби обговорили питання щодо надходження єдиного соціального внеску

Відбулася спільна нарада за участю начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Ігоря Москалика, першого заступника начальника Головного управління Алли Якубовської, заступника  начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Тернопільській області Петра Якимчука та начальника управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС в області Лариси Березюк.

Обговорили питання щодо виконання завдань по єдиному соціальному внеску за грудень, погашення заборгованості фізичними особами підприємцями, а також передачі вимог на органи Державної виконавчої служби.

В ході розмови акцентували увагу на виконанні спільних дій щодо легалізації заробітної плати та проведенні інформаційно-роз’яснювальної роботи.

18011EAB 8309 4F8D 9EB2 F857675D44DC 1024x768 - На спільній нараді обласних управлінь Пенсійного фонду та Державної фіскальної служби обговорили питання щодо надходження єдиного соціального внеску

 

background Layer 1