Пропустити навігацію

Про роботу відділу внутрішнього аудиту Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області за І квартал 2022 року

Відповідно до зведеного операційного плану діяльності з внутрішнього аудиту в Пенсійному фонді України на 2022 рік, затвердженого Головою правління Пенсійного фонду України 28 грудня 2021 року, в I кварталі 2022 року проведено внутрішній аудит на тему: «Оцінка відповідності вимог законодавства щодо витрачання коштів на оплату праці та ефективності використання, збереження матеріальних цінностей, ведення їх обліку».

У ході проведення внутрішнього аудиту виявлено 1 нефінансове порушення, а саме, при вибірковій перевірці інвентаризаційних описів необоротних активів виявлено випадок невідповідності обліку та зберігання необоротних активів.

За результатами проведеного аудиту складено 1 аудиторський звіт. Надано 8 рекомендацій, які прийняті до виконання.

Станом на 01 квітня 2022 року повністю виконано 7 рекомендацій за результатами аудиту, проведеного у 2021 році. Досягнуто результативності по 2 рекомендаціях. Термін виконання 8 рекомендацій, наданих за результатами останнього аудиту не настав.

У Головному управлінні видано 2 накази за результатами останнього внутрішнього аудиту.

Протягом І кварталу поточного року відшкодовано переплату пенсії в сумі 150,0 грн, яка була виявлена у ході проведення внутрішніх аудитів до 2022 року.

Станом на 01 квітня 2022 року не усунуто 1 нефінансове порушення. 

background Layer 1