Пропустити навігацію

Нарада з питань охорони та гігієни праці, профілактики виробничого травматизму у ФОП Міщанин Петро Ількович

З метою недопущення виробничого травматизму при ремонтних та шиномонтажних роботах, Анатолій Боднар, головний спеціаліст відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління  провів нараду з питань охорони та гігієни праці, профілактики виробничого травматизму з працівниками ФОП Міщанин Петро Ількович (м. Борщів).

Необхідність створення безпечних умов праці; неухильне дотримання вимог інструкцій з охорони праці; проведення навчань та перевірки знань, інструктажів з охорони праці та медичних оглядів; здійснення контролю за станом охорони праці та трудовою дисципліною, було обговорено під час заходу.

Особлива увага присутніх була спрямована на важливість підготовки до виконання робіт, дотримання правил техніки безпеки при виконанні ремонтних робіт з спеціальним шиномонтажним обладнанням, верстатами та інструментами; необхідність використання спецодягу та засобів особистого захисту.

Також учасникам наради надано роз’яснення щодо загальних вимог безпеки праці та важливості профілактики прихованого виробничого травматизму, професійних захворювань та аварій на виробництві, недопущення нещасних випадків та поінформовано про порядок здійснення страхових виплат при настанні нещасних випадків на виробництві.

123 1024x750 - Нарада з питань охорони та гігієни праці, профілактики виробничого травматизму у ФОП Міщанин Петро Ількович

background Layer 1