Пропустити навігацію

Зустріч з студентами щодо важливості дотримання вимог з охорони праці

Провідний спеціаліст відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Олег Казимирович разом із інженером з охорони праці Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка Олександром Ємець провели лекцію для студентів щодо важливості дотримання вимог з охорони праці з нагоди Дня охорони праці, який відзначатимуть 28 квітня під девізом  «Вплив зміни клімату на безпеку та гігієну праці» (Impact of climate change on occupational safety and health).

В рамках заходу ознайомили студентів з станом охорони праці і техніки безпеки на підприємствах області, розповіли про актуальність питань безпеки праці у їхній майбутній виробничій діяльності та про необхідність знати і дотримуватися вимог законодавства з охорони праці. Детально розглянули питання навчання з охорони праці і техніки безпеки, забезпечення спецодягом та засобами захисту на робочих місцях. Розповідь супроводжувалась численними прикладами того, до яких наслідків призводять порушення і нехтування правил охорони праці та техніки безпеки.

Наприкінці зустрічі розглянули основні проблеми організації охорони праці в умовах воєнного стану, вирішення яких є надскладним завданням.

123 11 1024x773 - Зустріч з студентами щодо важливості дотримання вимог  з охорони праці

background Layer 1