Пропустити навігацію

Співпраця органів Пенсійного фонду України з територіальними громадами забезпечує надання послуг за місцем проживанням

Забезпеченню швидкого та якісного надання послуг громадянам сприяє співпраця органів Пенсійного фонду України з територіальними громадами. Проведення виїзних прийомів дає змогу жителям громад зручно отримати необхідні послуги, консультації та вирішити інші питання, що входять до компетенції Пенсійного фонду України за місцем проживання та роботи.

Черговий виїзний прийом для жителів Великобірківської територіальної громади провів начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Ігор Москалик.

Відвідувачів цікавили питання подачі документів для призначення пенсії, виплати недоотриманої пенсії у зв’язку із смертю пенсіонера, порядку набуття та зарахування страхового стажу, добровільної участі у загальнообов’язковому державному пенсійному страхуванні, здійснення доплати до мінімального страхового стажу, подачі документів для призначення житлових субсидій та пільг.

У ході спілкування з відвідувачами, Ігор Москалик також наголосив на зручному отриманні послуг в онлайн-форматі через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua/) та за допомогою мобільного застосунку «Пенсійний фонд».

123 13 1024x744 - Співпраця органів Пенсійного фонду України з територіальними громадами забезпечує надання послуг за місцем проживанням

background Layer 1