Пропустити навігацію

Лекція для студентської молоді: «Вплив зміни клімату на безпеку та гігієну праці»

Професійні ризики, які посилюються зі зміною клімату впливають на здоров’я працівників та включають тепловий стрес, ультрафіолетове випромінювання, забруднення повітря, великі промислові аварії, екстремальні погодні явища і підвищений вплив хімічних речовин.

З нагоди відзначення Дня охорони праці для студенів-випускників у Відокремленому підрозділі Національного університету біоресурсів і природокористування України “Бережанський агротехнічний інститут” та Відокремленому структурному підрозділі “Бережанський фаховий коледж НУБіП України” проведено гостьові лекції.

В рамках заходу перед студентами випускних курсів та працівниками навчальних закладів виступили: Юрій Мандрицький, головний спеціаліст відділу профілактики та розслідування нещасних випадків; Ігор Проць, Василь Щудла, головні державні інспектори відділу з питань безпеки праці; Андрій Погаратий, головний державний інспектор відділу з питань праці.

Учасників поінформовано про необхідність дотримання правил безпеки праці, недопущення нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, важливість офіційного працевлаштування. А також акцентовано увагу на необхідності дотримання вимог нормативно-правових актів з охорони праці та законодавства з питань праці.

Майбутнім фахівцям також доведено до відома, як правильно захистити свої трудові права, якщо вони порушені роботодавцем.

123 1024x717 - Лекція для студентської молоді: «Вплив зміни клімату на безпеку та гігієну праці»

background Layer 1