Пропустити навігацію

Прийом громадян у територіальних громадах Тернопільщини

Вдосконалення роботи з обслуговування громадян, підвищення якості, оперативності надання послуг, забезпечення їх доступності, наближення до місця проживання громадян є пріоритетним напрямком діяльності органів Пенсійного фонду України.

З цією метою спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України в області провели виїзні прийоми громадян у Великогаївській, Васильковецькій, Гусятинській, Хоростківській, Залозецькій та Мельнице-Подільській територіальних громадах.

На запитання громадян щодо необхідних документів для призначення пенсії за віком; порядку переведення виплат з поштового оператора на банківську установу; отримання допомоги на поховання та недоотриманої пенсії у зв’язку із смертю пенсіонера; добровільної участі у загальнообов’язковому державному пенсійному страхуванні; порядку зарахування страхового стажу в системі персоніфікованого обліку; подання документів на призначення житлової субсидії та пільг, — надали відповіді фахівці Головного управління.

Одночасно було звернуто увагу відвідувачів на те, що більшість послуг доступні на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України. Для отримання фахових консультацій також можна звертатись за телефонами «гарячих ліній» Головного управління.

1 1 1024x769 - Прийом громадян у територіальних громадах Тернопільщини

2 1 1024x775 - Прийом громадян у територіальних громадах Тернопільщини

background Layer 1