Пропустити навігацію

Відбулася чергова зустріч з органами виконавчої та фіскальної служб області

З метою контролю за ходом виконавчих проваджень по боржниках та з’ясування повноти реалізації заходів, направлених на стягнення боргів органами Державної виконавчої служби в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Тернопільській області відбулося чергове засідання спільної робочої групи з органами виконавчої та фіскальної служб області. У засіданні взяли участь перший заступник начальника Головного управління Алла Якубовська, заступник начальника управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області Юрій Коваль та заступник начальника управління – начальник відділу організації стягнення боргу та роботи з безхазяйним майном управління погашення боргу Головного управління ДФС у Тернопільській області Петро Марущак.

На зустрічі підвели підсумки роботи робочої групи за 11 місяців 2018 року та грудня поточного року. Визначили завдання по виконанню виконавчих документів по фізичних особах суб’єктах підприємницької діяльності. Також обговорили актуальні питання погашення заборгованості зі сплати коштів до Пенсійного фонду України та єдиного соціального внеску, виконання судових рішень, де стягувачем є органи Пенсійного фонду та органи Державної фіскальної служби.

Під час заходу Алла Якубовська наголосила на необхідності вжиття усіх передбачених законодавством заходів з погашення боргу зі сплати ЄСВ. Також зазначила, що пришвидшення стягнення заборгованості стане показовим фактором формування у недобросовісних роботодавців переконання про невідворотність сплати належних платежів та стане запобіжним засобом подальшого виникнення заборгованості, що полегшить роботу всім учасникам процесу.DVS 1024x768 - Відбулася чергова зустріч з органами виконавчої та фіскальної служб областіDVS 14.12. 1024x768 - Відбулася чергова зустріч з органами виконавчої та фіскальної служб області

background Layer 1