Пропустити навігацію

Пенсійники Теребовлянщини провели семінар для безробітних громадян

Фахівці Теребовлянського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області продовжують роз’яснювати незайнятим громадянам про переваги легального працевлаштування в Україні та зміни в пенсійному забезпеченні.

Начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Теребовлянського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Юлія Сендецька ознайомила учасників семінару із змінами, які відбулись у пенсійному законодавстві та порядком нарахування пенсій різних видів.

«Незабувайте, що розмір майбутньої пенсії залежить від величини заробітної плати, з якої сплачено страхові внески, та тривалість страхового стажу. Нелегальне працевлаштування сьогодні – наслідки в майбутньому» – наголосив працівник Пенсійного фонду.

Під час заходу представник об’єднаного управління поінформувала громадян про сучасні сервіси Пенсійного фонду України, нові форми та методи обслуговування за допомогою веб-технологій, які дають можливість зручно та оперативно взаємодіяти з органами Пенсійного фонду України, дистанційно отримувати послуги без особистого звернення.

18 12 2018 1 1024x768 - Пенсійники Теребовлянщини провели семінар для безробітних громадян

18 12 2018 2 1024x768 - Пенсійники Теребовлянщини провели семінар для безробітних громадян

 

background Layer 1