Пропустити навігацію

Співпраця між підрозділами – запорука успішної діяльності

DSCN5326 300x225 - Співпраця між підрозділами - запорука успішної діяльності  Спільне навчання спеціалістів територіальних управлінь з призначення (перерахунку) пенсій та контрольно-перевірочної роботи щодо застосування пенсійного законодавства в частині обчислення пенсій державним службовцям пройшло сьогодні в актовій залі головного управління.

  Присутні обговорювали питання визначення складових заробітної плати, які враховуються для обчислення пенсій державним службовцям. Пізніше провели детальний аналіз порушень та недоліків, виявлених у ході оцінки правильності видачі первинних документів та довідок про заробітну плату для призначення пенсій державним службовцям.

  Також ішла мова про відповідальність за результати вирішення питань, порушених у зверненнях, та про необхідність працювати “на випередження”, аби уникнути самого факту подання звернень.

   Начальник головного управління Петро Філіпчук звернувся до слухачів: “В нашій роботі для належної організації прийому та обслуговування громадян дуже важливою є тісна співпраця між структурними підрозділами. Взаємодопомога, взаємоповага у колективі, належне виконання своїх обов’язків, шанобливе ставлення до громадян — ось запорука успішної діяльності Фонду в області!”

background Layer 1