Пропустити навігацію

Пенсійники Ковельщини провели “ круглий стіл”.

 

Zustrich 05032019 300x225 - Пенсійники Ковельщини провели “ круглий стіл”.     5 березня за круглим столом у приміщенні Ковельського об’єднаного управління відбулася зустріч соціальних партнерів. На порядку денному стояли актуальні питання: забезпечення своєчасної виплати перерахованих з 1 березня пенсій та монетизація субсидій для пенсіонерів.

  Інна Самолюк у своєму виступі ознайомила присутніх з порядком проведення перерахунку пенсій з 1 березня 2019 року та звернула увагу на те, що порядок виплати субсидій аналогійний порядку виплати пенсій, а саме: «Управлінням підготовлено та передано до відділень поштового зв’язку документацію для виплати пенсій 33271 пенсіонеру, а також документи для 7875 пенсіонерів щодо виплати субсидій у грошовій формі.

   На сьогодні важливо донести інформацію до кожного одержувача пенсійної виплати щодо коштів, які він отримає у березні поточного року» .

  Учасники круглого столу висловили свою впевненість, що такі зустрічі стануть важливим фактором у вирішенні усіх поточних питань та покращать якість надання послуг одержувачам пенсійних виплат.

background Layer 1