Пропустити навігацію

На Волині відбулася робоча нарада за участю Голови правління Пенсійного фонду України.

narada za uchastyu Golovy pravlinnya Pensijnogo fondu Ukrayiny12032019 300x225 - На Волині відбулася робоча нарада за участю Голови правління Пенсійного фонду України.    12 березня в головному управлінні Пенсійного фонду України у Волинській області Голова правління Пенсійного фонду України Євгеній Капінус провів нараду щодо організації та результатів роботи з питань наповнення бюджету Фонду, перерахунків пенсій з березня поточного року та якості обслуговування громадян.

 В заході взяли участь начальник головного управління Петро Філіпчук, керівники структурних підрозділів головного управління та начальники об’єднаних управлінь.

«Питання наповнення бюджету Фонду, якості обслуговування громадян знаходяться на постійному контролі»,- зазначив Петро Філіпчук, начальник Фонду на Волині.

  Вцілому всі управління забезпечили виконання доведених завдань на 105,8 %, власні надходження склали – 569,7 млн.грн., з них з частки єдиного внеску до ПФУ – на 105,7 %, та коштах, адміністрування яких здійснюють органи Фонду – на 118,1 %.

 Проблемним питанням на сьогодні є несплата поточних нарахувань з відшкодування пільгових пенсій підприємствами вугільної промисловості області. Заборгованість вугільних підприємств складає понад 90 відсотків економічно активного боргу і становить 245,1 млн. гривень. Завдяки злагодженим діям органів Фонду з виконавчою владою, державними виконавцями у минулому році все ж вдалося погасити частину боргу – на 1,4 млн. грн., та вже у поточному на – 204,0 тисячі.

  Голова правління Пенсійного фонду України Євгеній Капінус відзначив позитивну динаміку роботи керівництва області у напрямку наповнення бюджету Пенсійного фонду. Він також звернув увагу на обслуговування громадян у віддалених робочих місцях:  «Сподіваюся, що всі зміни, які відбуваються дадуть позитивний результат роботи у всіх напрямках. Наша основна задача, щоб люди до нас зверталися і отримували задоволення від наданих послуг».

narada za uchastyu Golovy pravlinnya Pensijnogo fondu Ukrayiny1 300x225 - На Волині відбулася робоча нарада за участю Голови правління Пенсійного фонду України.narada za uchastyu Golovy pravlinnya Pensijnogo fondu Ukrayiny3 1 300x235 - На Волині відбулася робоча нарада за участю Голови правління Пенсійного фонду України.narada za uchastyu Golovy pravlinnya Pensijnogo fondu Ukrayiny3 2 300x225 - На Волині відбулася робоча нарада за участю Голови правління Пенсійного фонду України.

background Layer 1