Пропустити навігацію

У першій прес-конференції прес-туру Пенсійного фонду України взяв участь Петро Філіпчук

Prez konferentsiya 09.04.20191 300x225 - У першій прес-конференції прес-туру Пенсійного фонду України взяв участь Петро Філіпчук 

  9 квітня 2019 р. з у Львівському прес-клубі відбулася перша прес-конференція прес-туру “Впровадження нових сервісів веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України”.

 У прес-конференції взяв участь начальник головного управління Фонду у Волинській області Петро Філіпчук. Він відповів на запитання журналістів, які цікавилися обслуговуванням громадян на віддалених робочих місцях: “Маємо можливість надавати послуги на віддалених робочих місцях у співпраці з територіальними громадами. Такий підхід створив додаткові зручності для пенсіонерів та значно підвищив ефективність обслуговування”.

 Спікери Фонду Ірина Ковпашко та Олександр Малецький ознайомили присутніх з онлайн-сервісами, які мають на меті спростити взаємодію громадян з органами Пенсійного фонду. Адже сьогодні Пенсійний фонд став структурою, яка опікується не лише пенсіонерами. На веб-порталі електронних послуг Пенсійний фонд впровадив низку сервісів, орієнтованих як на пенсіонерів, так і на застрахованих осіб та страхувальників. Це, зокрема, налаштування послуги безкоштовного СМС-інформування, отримання довідок, достовірність яких підтверджена QR-кодом, отримання інформації про свій страховий стаж, щомісячні відрахування єдиного страхового внеску роботодавцем через кабінет страхувальника.

 На прес-конференцію були запрошені представники медіа Львівської, Волинської, Рівненської, Тернопільської, Івано-Франківської та Закарпатської областей. Сподіваємося, що зацікавленість преси максимально спрощеною процедурою надання електронних послуг сприятиме широкому інформуванню наших громадян та долученню їх до користування веб-порталом Пенсійного фонду.

Довідково: відео про те, як користуватися особистим кабінетом, отримувати онлайн-довідки та замовити послугу смс-інформування можна переглянути на офіційному веб-ресурсі Фонду www.pfu.gov.ua у розділі “Інструкція”.

Prez konferentsiya 09.04.201913 300x225 - У першій прес-конференції прес-туру Пенсійного фонду України взяв участь Петро ФіліпчукPrez konferentsiya 09.04.201912 300x225 - У першій прес-конференції прес-туру Пенсійного фонду України взяв участь Петро Філіпчук

background Layer 1