Пропустити навігацію

Вчимо роботодавців!

 

IMG 2422 300x225 - Вчимо роботодавців!IMG 2424 300x225 - Вчимо роботодавців!     Пенсійники Волині продовжують активну співпрацю з центрами зайнятості, які організували в області низку бліц-навчань для роботодавців. Участь у таких навчаннях вже взяли фахівці Ковельського, Луцького, Нововолинсько-Іваничівського, Старовижівського, Рожищенського, Володимир-Волинського об’єднаних управлінь.

      17 жовтня таке навчання вдруге проводили спеціалісти головного управління. Учасники заходу аналізували стан дотримання роботодавцями Волині вимог законодавства про оплату праці. Начальник управління інформаційних систем та електронних реєстрів Ольга Волдинер розповіла про формування реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообовязкового державного соціального страхування. Вона наголошувала: “До управління Пенсійного фонду щомісячно надходить перелік страхувальників, які виплачують заробітну плату застрахованим особам менше мінімального розміру, встановленого законодавством. Спеціалісти управління проводять аналіз та опрацювання списків і надають відомості контролюючим органам та органам виконавчої влади з метою уникнення порушень законодавства про працю з боку роботодавця. Тому хочу акцентувати на необхідності ретельної підготовки звітності, адже наслідком допущення помилок у звітності є недостовірні відомості у реєстрі застрахованих осіб, дані якого використовуються для призначення пенсій.”

       Присутні вирішили з метою посилення інформаційно-роз’яснювальної роботи провести низку зустрічей та навчань з роботодавцями до яких залучати фахівців Пенсійного фонду області.

background Layer 1