Пропустити навігацію

Послуги Пенсійного фонду

 

 

Сьогодні відбулась лекція з безробітними в Локачинському районному центрі зайнятості, в якій взяла участь начальник відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Локачинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Волинської області – Фордюк Ольга Юріївна.

Основною метою проведення заходу було роз’яснення – як зареєструватись на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України, дізнатись про зручну можливість здійснювати постійний контроль за даними, що впливатимуть на майбутню пенсію. На семінарі було висвітлено питання можливості дистанційного доступу громадян до послуг, що надаються органами Пенсійного фонду України, про реалізацію доступу громадян до сервісів дистанційного обслуговування, у тому числі одержання через особистий кабінет користувача на веб-порталі електронних послуг довідок, витягу з реєстру застрахованих осіб з використанням перевірочних кодів (цифрового та QR), також можливості інформування осіб за допомогою СМС-повідомлень.

Як довела проведена зустріч, лекції для безробітних є ефективним інформаційним засобом комунікації з населенням. Слухачі бажають бути освіченими та обізнаними, тому з інтересом сприймають інформацію про пенсійну реформу та використання сучасних новітніх електронних технологій у цій галузі. Всі бажаючі отримали відповіді на поставлені питання.

background Layer 1