Пропустити навігацію

Завершується процес реорганізації органів Пенсійного фонду в області

 

 

Уряд 22 серпня 2018 року ухвалив рішення щодо реорганізації територіальних органів Пенсійного фонду України. Організаційні зміни спрямовані на реалізацію Стратегії модернізації та розвитку Пенсійного фонду України. Їх безпосередня мета – оптимізація структури органів Фонду шляхом централізації на рівні головних управлінь таких функціональних процесів як бухгалтерських облік, робота       з персоналом, юридичне супроводження, адміністративно-господарське забезпечення тощо.

Організаційна структура Пенсійного фонду Волинської області також зазнала змін. Реорганізація органів Фонду області та оптимізація роботи відбувалася у декілька етапів. Як результат — незабаром функціонуватиме одна юридична особа – головне управління Пенсійного фонду України у Волинській області. Тому відтепер районні управління, які ліквідовуються як юридичні особи, не ведуть самостійного листування. Усі листи, письмові звернення до Пенсійного фонду області потрібно відправляти на адресу головного управління — м. Луцьк, вул. Кравчука, 22 В, поштовий індекс 43026.

Потрібно зауважити, що реорганізація дозволить скоротити витрати на утримання управлінського апарату органів Фонду завдяки оптимізації функцій і об’єднання дрібних підрозділів і жодним чином не створить труднощів для відвідувачів і не вплине на якість обслуговування клієнтів. У області збережено діючу мережу місць прийому та обслуговування громадян, до структури якої входить 18 сервісних центрів, які й надалі функціонують за місцем розташування територіальних управлінь в усіх районах. Також фахівці Фонду надають послуги на 43 віддалених робочих місцях. Жоден підрозділ в адміністративно-територіальній одиниці не припинить безпосередню роботу з людьми, взаємодію з територіальними громадами, органами місцевої влади.

Звертаємо увагу, що сервісний центр обслуговування пенсіонерів-військовослужбовців та деяких інших категорій громадян змінює адресу. З 03 червня 2019 р. прийом громадян зазначеної категорії буде здійснюватися за адресою пр-т Грушевського, 1 м. Луцьк.

Телефон для довідок: 77-40-10.

background Layer 1