Пропустити навігацію

На прес-конференції презентували призначення пенсії “в один дотик”

Сьогодні, 20 серпня, в Головному управлінні відбулася прес-конференція, на якій наші спікери – Олег Трибощук — заступник начальника Головного управління та Ольга Волдинер — начальник управління інформаційних систем та електронних реєстрів, Людмила Андросюк — начальник управління застосування пенсійного законодавства презентували новий електронний сервіс Пенсійного фонду України. Це призначення пенсії в “один дотик”, який дозволяє призначити пенсію за одне відвідування сервісного центру, попередньо подавши заяву та усі необхідні документи через веб-портал електронних послуг Фонду.

Покращення обслуговування громадян – зручність, комфортність та заощадження часу — це пріоритетне завдання Пенсійного фонду України та Головного управління Фонду в області зокрема. Технологія обслуговування громадян щодалі удосконалюється. На сьогодні запроваджується нова автоматизована система призначення пенсій, яка сама визначає найбільш вигідні умови для отримувача. Система Е-пенсія дозволить майбутнім пенсіонерам звертатися до управлінь Фонду в області лише за виготовленням електронного пенсійного посвідчення, а надалі всі операції будуть проводитися через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України.”

Ольга Волдинер презентувала присутнім оновлену систему прийому за принципом “одне відвідування”.

Надалі Пенсійний фонд України передбачає розширення доступу до цієї послуги за допомогою мобільних пристроїв — планшетів та смартфонів.

 

background Layer 1