Пропустити навігацію

Призначення пенсії “в один дотик”

IMG 2077 300x225 - Призначення пенсії “в один дотик”

Заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області Лариса Лучковська в передачі “Тема дня” Українського радіо-Луцьк презентувала новий електронний сервіс Пенсійного фонду України. Це призначення пенсії в “один дотик”, який дозволяє призначити пенсію за одне відвідування сервісного центру, попередньо подавши заяву та усі необхідні документи через веб-портал електронних послуг Фонду.

Покращення обслуговування громадян – зручність, комфортність та заощадження часу — це пріоритетне завдання Пенсійного фонду України та Головного управління Фонду в області зокрема. Система Е-пенсія дозволить майбутнім пенсіонерам звертатися до управлінь Фонду в області лише за виготовленням електронного пенсійного посвідчення, а надалі всі операції будуть проводитися через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України.”

Також надала відповіді на питання слухачів щодо пенсійного законодавства. Особливо слухачів цікавило питання перерахунку пенсій з 1 липня 2019 року.

 

 

background Layer 1