Пропустити навігацію

Питання пенсійного забезпечення внутрішньо переміщених осіб

DSCN5418 2 237x300 - Питання пенсійного забезпечення внутрішньо переміщених осіб      Сьогодні до головного управління завітали кореспонденти Волинського телебачення. У представників засобів масової інформації виникла низка запитань щодо пенсійного забезпечення внутрішньо переміщених осіб. Відповідала на ці питання начальник відділу з призначення пенсій управління пенсійного забезпечення Людмила Хомич. Вона роз’яснила норми чинного законодавства які регулюють право внутрішньо переміщених осіб на пенсійне забезпечення і наголосила, що Пенсійний фонд дотримується законодавчо встановленого порядку таких виплат.

      Зокрема, документом, що підтверджує статус внутрішньо переміщеної особи, є довідка, видана відповідно до Порядку оформлення і видачі таких довідок. Виплати внутрішньо переміщеним особам здійснюються за умови пред’явлення цього документа.

      Людмила Хомич наголосила, що пенсійники області завжди готові надати роз’яснення з питань пенсійного забезпечення як представникам преси та телебачення, так і кожному громадянину.

background Layer 1