Пропустити навігацію

На засіданні колегії підвели підсумки роботи за І півріччя 2019 року

IMG 2209a 225x300 - На засіданні колегії підвели підсумки роботи за І півріччя 2019 року

       Сьогодні, 10 вересня відбулося засідання колегії при начальнику Головного управління Пенсійного фонду України в області. На засіданні підводили підсумки роботи щодо реалізації державної політики з питань пенсійного забезпечення, виконання бюджету та завдань, покладених на Головне управління Пенсійного фонду України в області. Також обговорили стан реалізації завдань щодо розвитку інформаційних технологій.

        Доповідачі зосередили увагу на таких питаннях як проведення перерахунків пенсій, наповнення бюджету Пенсійного фонду, впровадження єдиних стандартів і сучасних технологій обслуговування громадян, реорганізацію структури Головного управління, дотримання антикорупційного законодавства.

        Колегія визнала позитивною роботу Головного управління у виконанні таких завдань як стабільне фінансування пенсійних виплат, проведення автоматизованих перерахунків пенсій. А також відмітила, що проведення організаційно-управлінських заходів щодо виконання вимог антикорупційного законодавства дало можливість забезпечити дотримання законодавчих вимог та спеціальних обмежень всіма працівниками, які мають статус державного службовця.

       Голова колегії Петро Філіпчук звернувся до присутніх: “Наша подальша робота буде спрямована на підвищення якості виконання завдань, визначених Стратегією модернізації та розвитку Пенсійного фонду України до 2020 року. Особливу увагу хочу звернути на такі завдання як наближення послуг до населення, впровадження новітніх технологій обслуговування та реалізацію заходів з метою наповнення бюджету Пенсійного фонду.”

IMG 2216 300x225 - На засіданні колегії підвели підсумки роботи за І півріччя 2019 рокуIMG 2212 225x300 - На засіданні колегії підвели підсумки роботи за І півріччя 2019 року

 

background Layer 1