Пропустити навігацію

Над погашенням боргів працюємо спільно

Bez imeni 300x167 - Над погашенням боргів працюємо спільноПитання погашення заборгованості перед Пенсійним фондом України платниками Іваничівського району розглядалися 19 листопада на нараді у голови Іваничівської районної державної адміністрації.

Перший заступник начальника Нововолинсько-Іваничівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Волинської області Олена Франчук проаналізувала проведену роботу з боржниками та наголосила на проблемах зі сплатою коштів підприємствами вугільної галузі.

Відповідно до нормативного акту Міністерства енергетики та вугільної промисловості України комісію з ліквідації підприємства зобов’язали вжити заходів для списання заборгованості шахт, крім внесків до Пенсійного фонду. ДП «Шахта №5 «Нововолинська» не сплатило 26,1 млн. грн. (95,3% загального боргу). ДП «Передпускова дирекція шахти №10 «Нововолинська» за березень- жовтень поточного року заборгувало 0,4 млн. грн. Підприємство перебуває в стадії будівництва, борг зумовлено відсутністю фінансування.

З ініціативи об’єднаного управління Робочою групою з координації дій місцевих органів виконавчої влади щодо забезпечень податкових надходжень усіх рівнів, аналізу причин збиткової та малоприбуткової діяльності суб’єктів господарювання Іваничівської районної державної адміністрації направлено лист відповідному міністерству з проханням посприяти в погашенні заборгованості підприємствами галузі.

На засіданні прийнято рішення продовжувати індивідуальну роботу з боржниками щодо запобігання росту заборгованості.

background Layer 1