Пропустити навігацію

Окреслили спільні напрямки роботи з наповнення бюджету

 

 DSCN5547 300x225 - Окреслили спільні напрямки роботи з наповнення бюджетуDSCN5494 300x225 - Окреслили спільні напрямки роботи з наповнення бюджету

      Сьогодні Петро Філіпчук — керівник головного управління — зібрав оперативну нараду начальників об’єднаних управлінь Пенсійного фонду Волині. “Наповнення бюджету Пенсійного фонду — важливе завдання, яке потребує спільної злагодженої праці. Тому мусимо окреслити основні напрямки роботи та забезпечити заходи для виконання поставлених завдань” – звернувся Петро Філіпчук до колег.

          Керівник акцентував на необхідності активізувати роботу в напрямку легалізації трудових відносин: “Нашим важливим завданням є переконати людей у тому, що вони мусять працювати офіційно, тоді матимуть і страховий стаж, і зароблену пенсію”.

        Вести постійний моніторинг надходження власних коштів, працювати з кожним боржником щодо сплати єдиного внеску, працювати на позитивний результат — основні доручення, дані на нараді.

    Присутні внесли та обговорили низку пропозицій, направлених на покращення ефективності роботи в напрямку наповнення бюджету Пенсійного фонду.

background Layer 1