Пропустити навігацію

План проведення колегій при начальнику Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області на 2019 рік

Затверджено
Наказ головного управління

Пенсійного фонду України

від 29.12.2018 №434

№ п/п Орієнтований період проведення Основні питання для вивчення та розгляду Доповідають
1 Січень – лютий  
1. Про підсумки роботи головного управління Пенсійного фонду України в області у 2018 р. щодо виконання бюджету, реалізації державної політики з питань пенсійного забезпечення та завдань, визначених Пенсійним фондом України.
Трибощук О.В.

Лучковська Л.Г.

Начальники структурних підрозділів головного управління

2 Квітень 1. Про стан реалізації Стратегії розвитку комунікацій Пенсійного фонду України, затвердженої постановою правління Пенсійного фонду України від 02.02.2016 р. №1-2 Трибощук О.В.

 

 

2. Про стан організації пенсійного забезпечення, результати проведених перерахунків розмірів пенсій. Начальники структурних підрозділів головного управління

Лучковська Л.Г.

Андросюк Л.М.

3. Реалізація заходів, спрямованих на мінімізацію корупційних ризиків, запобігання виникненню корупційних та пов’язаних з корупцією правопорушень в органах Пенсійного фонду України в області. Трибощук О.В.

Дучимінська Л.М.

3 Липень-серпень 1. Про підсумки роботи головного управління Пенсійного фонду України в області у І півріччя 2019 р.

 

 

Трибощук О.В.

Лучковська Л.Г.

 

 

2. Про реалізацію завдань Стратегії модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 р. щодо забезпечення уніфікації стандартів прийому та обслуговування громадян в органах Пенсійного фонду України області Начальники структурних підрозділів головного управління

Лучковська Л.Г.

Андросюк Л.М.

3. Про стан організації правової роботи в головному управлінні Пенсійного фонду України. Лучковська Л.Г.

Лисюк О.В.

4 Жовтень 1. Про підсумки роботи головного управління Пенсійного фонду України в області за 9 місяців 2019 р.

 

 Трибощук О.В.

Лучковська Л.Г.

 

2. Про стан виконання в органах Пенсійного фонду України в області Закону України «Про звернення громадян» Начальники структурних підрозділів головного управління

Трибощук О.В.

Яковчук А.І.

5 Грудень 1. Про основні напрямки діяльності органів Пенсійного фонду України в області та плани засідань колегій при начальнику головного управління Пенсійного фонду України в області у 2020 році.

 

 

Трибощук О.В.

Яковчук А.І

 

2. Про підсумки роботи управління внутрішнього аудиту та фінансового контролю, основні завдання на 2020 р. щодо виконання вимог антикорупційного законодавства в органах Пенсійного фонду України в області.

Дучимінська Л.М.

3. Вдосконалення організаційної структури, системи комплектування та підвищення кваліфікаційної підготовки персоналу органів Пенсійного фонду України в області.

Яковчук А.І.

background Layer 1