Пропустити навігацію

Тиждень права

‘Відповідно до Указу Президента України щорічно у грудні в нашій державі проходить Всеукраїнський тиждень права. Він проводиться щороку в тиждень, що включає 10 грудня – День прав людини, який відзначається в пам’ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.

З того часу 10 грудня відзначається у всьому світі як День прав людини. Цьогоріч виповнюється 70 років з дня ухвалення цього унікального документа, який і зараз, через 70 років, залишається ключовим орієнтиром для прав людини, основних свобод і людської гідності.

Органи Пенсійного фонду України у Волинській області є активними учасниками заходів, які щорічно відбуваються в рамках Всеукраїнського тижня права.

Надання безоплатної первинної правової допомоги з питань, що входять до компетенції Пенсійного фонду України, особам, які звертаються на особистий прийом, підготовка публікацій в засобах масової інформації щодо реалізації і захисту прав людини, проведення лекцій, бесід з метою підвищення загального рівня правової культури — такий перелік заходів, реалізація яких здійснюватиметься органами Пенсійного фонду України у Волинській області з 10 по 14 грудня цього року.

background Layer 1