Пропустити навігацію

Інформуємо за різними напрямками

2 300x169 - Інформуємо за різними напрямками   10 грудня пенсійники Волині розпочали тиждень активної роз’яснювальної роботи.

 Так начальник Володимир-Волинського об’єднаного управління Лариса Величко зустрілася з трудовим колективом та учнями Суходільської школи Володимир-Волинського району Лариса Заліпа працювала з трудовим колективом комунального підприємства “Ратнівський центр первинної медичної допомоги”. Світлана Нагорна відвідала Центр надання адміністративних послуг с. Льотниче Зимнівської ОТГ а також територіальний центр обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян Володимир-Волинської райдержадміністрації. Людмила Філіпчук провела    зустріч з педагогами Рожищенської школи № 3.

Спеціалісти роз’яснювали особливості пенсійного забезпечення різних категорій громадян, зарахування страхового стажу, порядок підготовки та подання документів на призначення пенсії.

 Легалізація трудових відносин, особливості трудового законодавства — ці теми також піднімали фахівці територіальних управлінь Волині на проведених зустрічах. Заступник начальника Камінь-Каширського об’єднаного управління прочитала лекцію “Подбайте про свою пенсію змолоду” в місцевому центрі зайнятості. Цю ж тему піднімали Оксана Богайчук на зустрічі з учнівською молоддю в Маневицькому Центрі творчості дітей та юнацтва та Світлана Радиховська, спілкуючись зі студентами Нововолинського профтехучилища. Про наслідки тіньової зайнятості розповідав також Микола Скальський на занятті “Школи майбутнього пенсіонера” в Старовижівському міському центрі зайнятості. Алла Подольська і Оксана Демидюк з Луцького об’єднаного управління завітали на ринок “Центральний”, розмовляли з підприємцями та найманими працівниками, які ведуть торгівлю та провели флешмоб “Нелегальна зарплата — втрачена пенсія”.

  Кожну зустріч з волинянами фахівці територіальних управлінь Фонду області використовують як нагоду донести до населення інформацію про послуги, які можна отримати дистанційно. Адже кожен зареєстрований користувач веб-порталу інформаційних послуг Пенсійного фонду України може самостійно дізнатися про стаж, нараховану заробітну плату, сплачені страхові внески, та скористатися іншими сервісами, які раніше потребували особистого звернення.

1 1 300x222 - Інформуємо за різними напрямками

07122018 300x169 - Інформуємо за різними напрямками

Lektsiya 10122018 300x225 - Інформуємо за різними напрямками

TK 10.12.2018 300x300 - Інформуємо за різними напрямками

background Layer 1