Пропустити навігацію

На Волині — підсумкове засідання колегії

Відбулося засідання колегії Головного управління Пенсійного фонду України в області за підсумками роботи в 2019 році.

Участь у роботі колегії взяла заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець, яка у вступному слові відзначила позитивні зміни в діяльності управління, зокрема, пов’язані з наданням низки електронних послуг.

Звітуючи про роботу, начальник Головного управління Петро Філіпчук зазначив, що у 2019 році забезпечено стабільне фінансування та виплату пенсій 265,1 тис. пенсіонерів. Призначено 9 449 нових пенсій цивільним пенсіонерам та 557 особам, звільненим з військової служби; перерахунки пенсій проведено 22 612 цивільним пенсіонерам й індивідуально 365 пенсіонерам силових структур та відомств. У результаті проведених перерахунків середній розмір пенсійних виплат за минулий рік в області зріс по цивільних пенсіонерах на 351,8 грн і становить на 1 січня цього року 2489 грн, а в пенсіонерів силових структур і відомств – на 593,6 грн і на початок 2020 року становить 4853 гривні.

Підсумовуючи засідання колегії, Петро Філіпчук зауважив, що пріоритетними завданнями управління й надалі залишається якість надання послуг населенню.

 

background Layer 1