Пропустити навігацію

Визначено шляхи взаємодії з Управлінням Держпраці

Сьогодні відбулася зустріч заступника начальника Головного управління Пенсійного фонду в області Олега Трибощука з Ігорем Кузьмінським, заступником начальника Управління Держпраці у Волинській області, та Станіславом Мельником, начальником відділу з питань додержання законодавства про працю цього ж управління, для обговорення шляхів співпраці у напрямі проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо детінізації зайнятості.

У ході зустрічі домовилися провести спільні інформаційно-консультаційні заходи за участю фахівців Управління Держпраці та спеціалістів-пенсійників. У кожному районі області відбуватимуться круглі столи та семінари для працедавців задля інформування щодо необхідності легалізації трудових відносин. Основний акцент заплановано зробити на суб’єкти малого підприємництва, організації харчування, торгівлі та сфери послуг.

Роботодавців вкотре проінформують про важливість додержання вимог законодавства про працю та наголосять на санкціях, які накладатимуть на підприємців у випадку виявлення неофіційно працевлаштованих осіб.IMG 4149 300x225 - Визначено шляхи взаємодії з Управлінням Держпраці

background Layer 1