Пропустити навігацію

Сервісні центри Волині продовжують роботу в умовах карантину

     Уже майже півтора місяця Головне управління ПФУ у Волинській області у звязку з карантином, запровадженим урядом, працює з максимальним дотриманням заходів безпеки.

     Особливого режиму роботи дотримуються усі центри обслуговування громадян. Тимчасово зупинено проведення особистих прийомів громадян керівництвом Головного управління, спеціалістами у сервісних центрах та на віддалених робочих місцях, проведення інформаційно-розяснювальних заходів.

     Спеціалісти сервісних центрів забезпечують прийом та розгляд невідкладних звернень громадян (зокрема щодо виплати допомоги на поховання, недоотриманої пенсії), опрацьовують звернення, які надходять через вебпортал ПФУ, та звернення і документи, що їх відвідувачі залишають у скриньках біля входу у сервісні центри, надають роз’яснення через гарячі телефонні лінії.

     Ще раз звертаємо увагу громадян, що більшість питань можна вирішити, скориставшись онлайн-сервісами вебпорталу Пенсійного фонду України, а саме:

     З огляду на те, що найвразливішими до недуги є люди поважного віку, просимо у період складної епідеміологічної ситуації не ризикувати власним здоров’ям. Отримуйте необхідну інформацію дистанційно, без відвідування відділів обслуговування громадян!

background Layer 1