Пропустити навігацію

Інформаційна робота завжди на часі

  “Хто володіє інформацією, той володіє світом” — ці слова не втратили актуальності й донині. Справді, інформація в сучасному світі — це стратегічний ресурс. Її неналежне подання чи спотворення може призвести до серйозних наслідків, і навпаки — достовірна й цікаво та своєчасно подана інформація сприяє роботі установи, формує її позитивний імідж.
   Саме про інформаційну роботу та низку інших важливих питань йшлося в розмові заступника начальника Головного управління Тетяни Кошлатої з працівниками організаційно-інформаційного сектору. Сьогодні ця ділянка роботи в умовах карантинних обмежень в Україні відіграє особливо важливу роль для забезпечення належного рівня поінформованості населення Волині. Тетяна Кошлата зазначила, що спланованість й організованість роботи має бути основоположним правилом підрозділу.

  Одне із головних завдань фахівців, особливо в нинішніх умовах — забезпечити постійне, прозоре та всебічне висвітлення поточної діяльності Головного управління через Інтернет, зокрема через вебпортал Пенсійного фонду, та засоби масової інформації, а також постійно моніторити громадсько-політичну думку, настрої населення та оцінку суспільно-політичної ситуації в області з питань реалізації соціальної політики у сфері пенсійного забезпечення. Отож було обговорено можливості покращення роботи структурного підрозділу в цьому напрямі.

background Layer 1