Пропустити навігацію

Інформація про результати проведення конкурсу на зайняття вакантних посад 23.01.2020

Порядковий номер

Посада

Кандидат

Загальна кількість балів

Примітка

1

Заступник начальника Луцького відділу обслуговування громадян (сервісного центру) управління обслуговування громадян на період відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею 6-ти річного віку основного працівника (робоче місце м. Луцького)

Луцюк Л. В. 13,8 Переможець конкурсу

2

Головний спеціаліст Луцького відділу обслуговування громадян (сервісного центру) управління обслуговування громадян на період відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею 3-х річного віку основного працівника (робоче місце м. Луцького)

Олех М. В.

Салій І. В.

  Не пройшли тестування

3

Головний спеціаліст відділу обслуговування військовослужбовців та деяких інших громадян (сервісного центру) управління обслуговування громадян на період відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею 3-х річного віку основного працівника (робоче місце м. Луцьк)

Міхно О. В. 8,0 Переможець конкурсу

4

Головний спеціаліст відділу з питань перерахунків пенсій № 7 управління застосування пенсійного законодавства на період відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею 3-х річного віку основного працівника (робоче місце м. Луцьк)

Фуга С. М. 6,7 Переможець конкурсу

5

Провідний спеціаліст відділу з ретроконверсії управління застосування пенсійного законодавства (робоче місце смт Іваничі)

Друць І. М. Не з’явилась на конкурс

6

Спеціаліст відділу з ретроконверсії управління застосування пенсійного законодавства (робоче місце смт Іваничі)

Ройко І. В. Відмовилась від проходження конкурсу

7

Провідний спеціаліст відділу з питань виплати пенсій № 7 управління застосування пенсійного законодавства (робоче місце м. Луцьк)

Рассаднікова І. В.

Олех М. В.

Не пройшли тестування

8

Провідний спеціаліст відділу виконання бюджету та бюджетно-фінансової звітності фінансово-економічного управління на період відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею 3-х річного віку основного працівника (робоче місце м. Луцьк)

Ройко І. В. Відмовилась від проходження конкурсу

9

Провідний спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету № 1 фінансово-економічного управління

Ройко І. В.

Олех М. В.

Не пройшли тестування

10

Головний спеціаліст відділу адміністрування інформаційних систем та захисту інформації управління інформаційних систем та електронних реєстрів (робоче місце смт Стара Вижівка)

Відсутні кандидати  

11

Завідувач сектору договірної роботи юридичного управління (робоче місце м. Луцьк)

Колбун В. В. Відмовився від проходження другого етапу конкурсу

12

Провідний спеціаліст відділу з ретроконверсії управління застосування пенсійного законодавства (робоче місце смт Іваничі)

Вакулка С. В. 7,8 Переможець конкурсу

13

Провідний спеціаліст відділу обробки звернень управління адміністративного забезпечення на період відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею 3-х річного віку основного працівника (робоче місце м. Луцьк)

Ройко І. В. 6,5 Переможець конурсу
background Layer 1