Пропустити навігацію

Тривають онлайн-конференції зі страхувальниками в районах

 Фахівець головного управління Любов Оласюк провела онлайн-семінар з відповідальними особами страхувальників. Серед них, зокрема, відділ культури та територіальний центр Камінь-Каширської РДА, відділ освіти, молоді та спорту Маневицької РДА, ДП “Городоцьке лісове господарство”.

   Були розглянуті питання про порядок подання страхувальником сканованих копій трудової книжки або інших документів, що підтверджують стаж працівника, на вебпортал ПФУ та новації у сфері обліку ЄСВ й зарахування страхового стажу працівникам в умовах організації роботи під час карантину.

   Пенсійниця ознайомила із впровадженням нового електронного сервісу Пенсійного фонду України «Електронна трудова книжка» та з порядком звернення за автоматичним призначенням пенсії, надала роз’яснення щодо формування та подачі сканкопій трудової книжки для переходу на електронний облік трудової діяльності працівника. Любов Оласюк проінформувала щодо відображення трудових відносин застрахованих осіб у звітності в період карантинних заходів. Надано методичні рекомендації для виправлення помилок у звітах щодо сум нарахованого єдиного соціального внеску за минулі періоди.

  Ще одну онлайн-конференцію із відповідальною особою страхувальника КП «Речовий ринок» (м. Володимир-Волинський) та кандидатом у пенсіонери від цього страхувальника провела фахівець Наталія Назарук. Темою розмови було автоматичне призначення пенсії через особистий кабінет на вебпорталі електронних послуг ПФУ. Пенсійниця також надала розяснення особисто кандидату в пенсіонери від страхувальника КП «Полігон».

background Layer 1