Пропустити навігацію

Відбулося засідання робочої групи при Управлінні Держпраці в області

     18 січня чергове засідання провела робоча група з питань запобігання використанню незадекларованої праці при Управлінні Держпраці у Волинській області. У засіданні брали участь представники головних управлінь Пенсійного фонду, статистики, Державної податкової служби, Нацполіції, Держпродспоживслужби області, Федерації профспілок та обласного центру зайнятості. Головне управління ПФУ в області представляла начальник відділу запезпечення наповнення бюджету Надія Цаль.

      Робоча група провела аналіз кількості застрахованих осіб, стану незадекларованої праці в регіоні, їхньої динаміки та загальних тенденцій для визначення сфер господарювання та роботодавців з найбільшими ризиками.

  За результатами було вирішено продовжити спільну роботу щодо запобігання незадекларованій праці шляхом проведення спільних інформаційних та контрольних заходів, обміну даними, висвітлення переваг офіційного працевлаштування в ЗМІ, організації спільних конференцій за участю роботодавців та працівників галузей з найбільшим ризиком використання незадекларованої праці.

 

 

background Layer 1