Пропустити навігацію

На Волині пройшло підсумкове засідання колегії

27 січня у режимі відеоконференції відбулося розширене засідання колегії при начальнику Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області за підсумками роботи у 2020 році. У засіданні взяв участь Голова Правління Пенсійного фонду України Євгеній Капінус.

 Звітуючи про роботу, начальник Головного управління Петро Філіпчук зазначив, що упродовж року волинські пенсійники працювали над призначенням (перерахунком) та виплатою пенсій у законодавчо визначені терміни, збільшенням надходжень до бюджету Фонду, дотриманням єдиних стандартів обслуговування громадян, застосуванням новітніх інформаційних технологій та іншими важливими напрямами діяльності. Протягом минулого року в регіоні на виплату пенсій та допомог 260 734 пенсіонерам спрямовано понад 9291,0 млн гривень. На 851,8 млн грн більше від показників 2019 року склав загальний обсяг надходжень до бюджету Фонду області 9434,6 млн гривень. Власні надходження становлять 4147,5 млн гривень.

Заступник начальника Головного управління Лариса Лучковська у своєму виступі звернула увагу на питання пенсійного забезпечення громадян області та їх обслуговування упродовж минулого року.

Голова Правління Фонду Євгеній Капінус подякував за роботу, проведену Головним управлінням у минулому році, проаналізував основні показники його діяльності та окреслив стратегічні напрями на 2021 рік.

Підсумовуючи засідання колегії, Петро Філіпчук зауважив, що перед Головним управлінням стоїть чимало нових завдань щодо подальшого реформування системи пенсійного забезпечення, запровадження новітніх інформаційних технологій та модернізації механізмів обслуговування громадян.

background Layer 1