Пропустити навігацію

Студентам “третього віку” розповіли про електронні послуги ПФУ

Університет третього віку не є вищим навчальним закладом у традиційному розумінні цього слова. Це освітня організація для людей передпенсійного, пенсійного віку та людей з інвалідністю, що об’єднує людей у групи відповідно до інтересів та дає можливість поділитися власним досвідом, знаннями й уміннями. Навчання у поважному віці має не так освітній, як соціальний характер. Університети третього віку є в багатьох регіонах України. Діє цей заклад і в Луцьку.

Оскільки для людей цього віку особливо актуальні питання пенсійного забезпечення, пропозицію щодо проведення лекцій фахівцями Пенсійного фонду адміністратори університету сприйняли з ентузіазмом.

На першому занятті Олена Воронюк розповіла слухачам про послуги, які можна отримати на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України, наочно показала, як можна зареєструватися на порталі і що для цього потрібно.

Оксана Ткачук роз’яснила присутнім чимало питань пенсійного забезпечення, зокрема розповіла про останню індексацію пенсій, що розпочалася з 1 березня цього року.

background Layer 1