Пропустити навігацію

Волинські фахівці взяли участь у круглому столі до Дня боротьби з корупцією

З нагоди Міжнародного дня боротьби з корупцією відбулося онлайн-засідання круглого столу на тему «Реалізація державної антикорупційної політики Пенсійним фондом України та його органами».

З вітальним словом до учасників засідання звернувся заступник Голови правління Пенсійного фонду України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Олександр Малецький, який наголосив на актуальності проведення круглого столу. Учасники заходу обговорили злободенні тематичні питання та проаналізували роботу щодо реалізації державної антикорупційної політики в  органах Пенсійного фонду.

У круглому столі взяли участь представники з різних регіонів України. Долучилися до нього й волинські фахівці сектору з питань запобігання та виявлення корупції.

У Головному управлінні ПФУ в області затверджено  План щодо виконання Антикорупційної програми Пенсійного фонду України та його органів на 2021-2023 роки, яким визначено заходи щодо врегулювання 40 корупційних ризиків. Робота щодо запобігання таким порушенням триває.

 

 

background Layer 1