Пропустити навігацію

Пенсійному фондові України – 31 рік!

Святкування річниці створення Пенсійного фонду України для пенсійників Волині, як і для їхніх колег з інших регіонів, розпочалося з урочистого зібрання, яке відбулося у форматі відеоконференції.

З вітальним словом з нагоди 31-ї річниці створення Фонду та побажаннями подальших успіхів у роботі до працівників установи звернувся Голова правління Євгеній Капінус. До святкових віншувань долучилися й інші керівники та фахівці ПФУ.

Після цього волинських пенсійників у відеоформаті привітав начальник Головного управління ПФУ в області Петро Філіпчук. Він висловив вдячність колективові за злагоджену та самовіддану працю й побажав подальших звершень на благо людей.

Відтак відбулося вручення нагород кращим фахівцям краю. Зокрема Почесні грамоти Головного управління ПФУ в області отримали Тетяна Алхірсан, Оксана Величко, Оксана Денищук, Тетяна Понікаревич та Ірина Расчупкіна. Почесною грамотою ПФУ відзначили Олену Бойміструк.

Окрім того, медаллю “За благодійну діяльність” за розпорядженням Громадської організації “Українська асоціація інвалідів АТО” було нагороджено Людмилу Тарнавську.

background Layer 1