Пропустити навігацію

Засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати

Сьогодні в Україні гостро стоїть проблема легалізації трудових відносин. На жаль, відносини між роботодавцем та найманим працівником не завжди відповідають нормам чинного законодавства.

Фахівці Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області Оксана Перук та Інна Попович прийняли участь у засіданні робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення Нововолинської міської ради, на яке були запрошені роботодавці Нововолинської територіальної громади.

З даними суб’єктами господарювання проведена роз’яснювальна робота щодо питання легалізації трудових відносин, легалізації заробітної плати та підвищення рівня оплати праці.

Під час зустрічі роботодавців було проінформовано щодо дотримання вимог трудового законодавства та легалізації трудових відносини зі своїми працівниками у найкоротший термін, щоб уникнути фінансових санкцій.

Присутні отримали інформаційні буклети “Виходь на світло”, у яких інформується про ризики і наслідки незадекларованої праці, правильність оформлення трудових відносин та зміни у законодавстві.

background Layer 1