Пропустити навігацію

Роз’яснюємо пенсійне законодавство

      Roz yasnyuyemo pensijne zakonodavstvo5 300x225 - Роз’яснюємо пенсійне законодавствоОдним з найважливіших завдань працівників Фонду області є роз’яснення пенсійного законодавства. Вони ставлять за мету донести волинянам інформацію, яка дозволить їм грамотно, відповідально та вигідно для кожного з них підготуватися до пенсії, зібрати необхідні документи, обрати вид пенсійних виплат, зрозуміти, як відбувається нарахування пенсії та від чого залежить її розмір. Різні форми роботи з людьми використовують наші фахівці. Постійно відбуваються зустрічі з трудовими колективами.

Зокрема, сьогодні луцькі орговики відвідали колектив фабрики солодощів “Ласка” та колектив загальноосвітньої школи с. Гірка Полонка Луцького району. У Камені-Каширському Оксана Богайчук зустрілася з колективом Маневицької селищної ради, а Ліна Бащук з колективом Старовижівської селищної ради. Вони давали поради не лише працівникам, а й відвідувачам. Віктор Шахраюк з Шацько-Любомльського об’єднаного управління, Галина Горайчук з Камінь-Каширського та Валентина Ситник зі Старовижівського об’єднаних управлінь провели зустрічі з ветеранами. Заняття у школі майбутнього пенсіонера провела фахівець головного управління Зоряна Довгайчук.

Фахова допомога у підготовці документів для призначення пенсій, вичерпні відповіді на запитання, інформування про зручності дистанційного обслуговування через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України дає можливість волинянам уникнути помилок та заощадити власний час при вирішенні пенсійних питань.

Roz yasnyuyemo pensijne zakonodavstvo4 225x300 - Роз’яснюємо пенсійне законодавство

Roz yasnyuyemo pensijne zakonodavstvo3 180x300 - Роз’яснюємо пенсійне законодавство

Roz yasnyuyemo pensijne zakonodavstvo2 180x300 - Роз’яснюємо пенсійне законодавство

Roz yasnyuyemo pensijne zakonodavstvo1 300x225 - Роз’яснюємо пенсійне законодавство

background Layer 1