Пропустити навігацію

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Найменування предмету закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником

Код економічної класифікації видатків бюджету

Очікувана вартість предмету закупівлі, обґрунтування очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Тверде паливо

ДК 021:2015 – 09110000-3

(деревина дров’яна, торф’яні брикети)

КЕКВ 2275

518 800,00 грн.

Очікувана вартість предмету закупівлі визначена з урахуванням поточних ринкових цін на деревину дров’яну, торф’яні брикети.

Розрахунок очікуваної вартості предмету закупівлі здійснювався замовником шляхом моніторингу середньо ринкових цін на деревину (деревина дров’яна) та торф’яні брикети актуальних на момент моніторингу. Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни товарів, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі на сайтах постачальників, в електронній системі закупівель “Прозоро” щодо аналогічних закупівель.

Закупівля деревини дров’яної, торф’яних брикетів здійснюється з метою забезпечення опалення адміністративних приміщень Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області. Якісні та технічні вимоги до товару, що є предметом закупівлі, встановлено з врахуванням чинних державних стандартів якості деревини дров’яної та торф’яних брикетів. Орієнтовні обсяги постачання товару визначено на підставі фактичного споживання твердого палива за минулі періоди, в тому числі аналогічні періоди минулого року.

background Layer 1