Пропустити навігацію

Участь у роботі V Всеукраїнської науково-практичної конференції «Соціально-психологічна допомога і соціальна робота: виклики сучасності».

Начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області Петро Філіпчук взяв участь у роботі V Всеукраїнської науково-практичної конференції «Соціально-психологічна допомога і соціальна робота: виклики сучасності».

Петро Філіпчук наголосив що основним завданням сьогодення держави та суспільства є оперативна адаптація та модернізація соціальних послуг, їх відповідність новим та прогресивним вимогам цифрового середовища. Потреба в цифровізації послуг у сфері соціального забезпечення в нашій країні набула ще більшої актуальності під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну, оскільки мільйони людей, які постраждали від російської агресії, потребують підтримки та соціального захисту від держави.

У цьому напрямку Пенсійним фондом України впроваджено ряд важливих сервісів власного вебпорталу для тих категорій громадян, яким надаються послуги органами Пенсійного фонду України.

background Layer 1