Пропустити навігацію

Про переваги електронних пенсійних посвідчень

 

Perevagy elektronnyh pensijnyh posvidchen 27.12.2018 300x225 - Про переваги електронних пенсійних посвідчень  Сьогодні до головного управління завітали кореспонденти 12 каналу. Начальник відділу методології та організації роботи з обслуговування громадян Віктор Кривчук за посередництвом телебачення розповідав волинянам про переваги користування електронними пенсійними посвідченнями. Вже від липня 2018 року цією послугою можуть скористатися всі пенсіонери з числа одержувачів виплат в Ощадбанку.

 Він роз’яснив, що це документ, який поєднує в собі одночасно функції звичного для нас пенсійного посвідчення та банківської платіжної картки, що забезпечує чимало переваг для його власника. Функціонує така картка у терміналах будь-якого банку як в Україні так і за кордоном. Вона ж містить графічну та електронну інформацію про власника, а також ключі електронного цифрового підпису. За допомогою цього посвідчення пенсіонер може повноцінно користуватися всіма державними електронними сервісами, отримувати документи на веб-порталах органів влади.

 Довідково: на сьогодні близько 3600 волинських пенсіонерів уже подали документи на виготовлення електронного пенсійного посвідчення.

background Layer 1