Пропустити навігацію

Співпрацюємо з центрами надання безоплатної правової допомоги

08022019 - Співпрацюємо з центрами надання безоплатної правової допомоги    З 5 лютого пенсійники Волині долучилися до правозахисної ініціативи благодійної організації „Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги”.

 На базі Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки вже декілька років працює центр з надання дистанційної безоплатної правової допомоги. Тут встановлено скайп-зв’язок з центральними районними (міськими) бібліотеками області, які також виконують роль пунктів надання правової допомоги.

 Зважаючи на зміни в пенсійному законодавстві, на низку актуальних для наших громадян питань щодо перерахунків пенсійних виплат, фахівці головного управління Пенсійного фонду Волині щовівторка з 15.00 до 17.00 год., разом зі спеціалістами-правниками будуть присутні в пункті надання правової допомоги і зможуть надати вам консультації з питань пенсійного законодавства, сплати єдиного соціального внеску, електронних послуг веб-порталу Пенсійного фонду України тощо.

background Layer 1