Пропустити навігацію

На Волині відбулось засідання колегії

 

 

DSCN5083 300x225 - На Волині відбулось засідання колегії

 

26 липня 2018 р. відбулося засідання колегії при начальнику головного управління Пенсійного фонду у Волинській області.

Особливу увагу присутніх було сконцентровано на питаннях детінізації економіки, зокрема, легалізації заробітної плати і зайнятості населення. Заступник начальника головного управління Олег Трибощук інформував: “Обсяг фонду оплати праці, на який нараховується єдиний соціальний внесок, зріс у порівнянні з відповідним періодом минулого року на 27,5%, на 29,6% зріс фонд оплати праці по фізичних особах підприємцях, які використовують найману працю.” Доповідач відмітив необхідність продовження та покращення ефективності роботу у зазначеному напрямку.

Також присутні слухали повідомлення про стан організації роботи та основні завдання з метою впровадження єдиних стандартів і технологій обслуговування громадян та перехід на електронний документообіг під час виплати пенсій.

Про підсумки правової роботи юридичної служби доповів заступник начальника юридичного відділу Ігор Калитюк. Він відмітив, що одним з основних напрямків роботи юридичної служби є здійснення претензійно-позовної роботи. Ігор Калитюк зауважив: “Фактором, який позитивно характеризує якість позовної роботи по стягненню боргів, є стовідсоткове задоволення судами розглянутих у цьому році позовів.”

На завершення засідання були окреслені завдання для подальшої роботи.

 

background Layer 1