Пропустити навігацію

Як отримати субсидійні виплати

YAk otrymaty subsydijni vyplaty1 300x225 - Як отримати субсидійні виплатиYAk otrymaty subsydijni vyplaty 2 300x225 - Як отримати субсидійні виплати 

  Пенсійники Волині розпочали активну інформаційно-роз’яснювальну компанію з питань “на часі”. Вони інформують волинян про особливості монетизації субсидій для пенсіонерів.

  Зустріч у форматі «круглого столу» з представниками АТ КБ «Приватбанк» відбулася 19 лютого в Нововолинсько-Іваничівському об’єднаному управлінні. Представники пенсійної служби та банківської установи дійшли домовленості спільно інформувати жителів району щодо порядку виплати субсидій та пенсій.

  День Пенсійного фонду пройшов 19 лютого у Локачинському об’єднаному управлінні. З відвідувачами спілкувався начальник управління Ігор Стецюк. Фахівець Горохівського відділу обслуговування громадян Олена Остап’юк провела зустріч з населенням жителів м. Горохів, а начальник Любомльського відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Шацько-Любомльського об’єднаного управління Віктор Шахраюк взяв участь у конференції Любомльської спілки Дітей війни. Олена Онуфрук та Алла Подольська з Луцького об’єднаного управління та Тетяна Крак з Нововолинсько-Іваничівського об’єднаного управління на семінарах з непрацевлаштованими у центрах зайнятості також торкалися зазначених питань.

  Спеціалісти розповідали слухачам про те, що у березні цього року стартує монетизація субсидій – «живі» гроші для розрахунків за комунальні послуги. Пенсіонери отримають ці виплати разом з пенсіями через уповноважений банк. им же у кого немає пенсійної картки, субсидію разом з пенсією доставить Укрпошта.

YAk otrymaty subsydijni vyplaty 3 225x300 - Як отримати субсидійні виплатиYAk otrymaty subsydijni vyplaty 4 300x169 - Як отримати субсидійні виплатиYAk otrymaty subsydijni vyplaty5 300x169 - Як отримати субсидійні виплатиYAk otrymaty subsydijni vyplaty 6 300x225 - Як отримати субсидійні виплати

background Layer 1