Пропустити навігацію

Спільна праця з обміну досвідом

 

IMG 2107 300x225 - Спільна праця з обміну досвідом

22 серпня 2018 року пенсійники головного управління провели навчання зі спеціалістами підрозділів з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій підвідомчих управлінь. Метою цього заходу було обговорення та практичне застосування законодавства з питань пенсійного забезпечення внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

Начальник управління пенсійного забезпечення Людмила Андросюк роз’яснила застосування змін до норм пенсійного законодавства щодо взяття на облік пенсійних справ за новим місцем проживання ВПО, поновлення виплати пенсій та порядку виплати за минулий час.

Також відбулося практичне навчання – опрацювання справ одержувачів пенсій з числа ВПО в підсистемі призначення та виплата на базі електронної пенсійної справи.

Учасники тренінгу вирішували ситуаційні завдання, опрацьовували роздані методичні матеріали, активно обговорювали виниклі запитання. На завершення заняття “наставники” та “учні” спільно підвели підсумки та сформулювали завдання на майбутнє.

Присутній на навчанні начальник головного управління Петро Філіпчук відзначив важливість таких заходів: “Ми вже неодноразово бачили, що спільна активна праця з обміну досвідом дає позитивний результат. Тож і надалі будемо продовжувати добрі традиції!”

 

background Layer 1