Пропустити навігацію

Трудовим відносинам – законну основу

DSCN5257 300x225 - Трудовим відносинам - законну основуСьогодні на засіданні робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення обговорювали питання наповнення бюджету Пенсійного фонду.

Як зауважив, начальник головного управління, Петро Філіпчук: “Одним із джерел збільшення надходження до бюджету Фонду є зростання фонду оплати праці шляхом легалізації та зростання кількості застрахованих осіб, в тому числі за рахунок детінізації зайнятості”.

За даними державного реєстру загальнообов’язкового страхування загальна кількість застрахованих осіб в області у липні 2018 року склала 289,7 тисяч, з яких наймані працівники – 209,6 тисяч.

Значне збільшення кількості легальних працівників відбулося у Володимир-Волинському (1514 осіб), Луцькому (847 осіб) районах та місті Луцьку (2,3 тис. осіб).

Для активізації роботи у цьому напрямку вирішили залучити до відповідних робочих груп голів об’єднаних територіальних громад, сільських, селищних рад. А також провести інспекційні відвідування тих роботодавців, які мають високі ризики використання праці найманих працівників без належного оформлення трудових відносин.

DSCN5241 300x225 - Трудовим відносинам - законну основу

DSCN5247 300x225 - Трудовим відносинам - законну основу

background Layer 1