Пропустити навігацію

В Нововолинсько – Іваничівському Пенсійному фонді підвели підсумки роботи за 2018 рік

 

Novovolynsko Ivanychivskomu ob yednanomu upravlinni Pensijnogo fondu Ukrayiny pidvely pidsumky roboty za 2018 rik 300x225 - В Нововолинсько - Іваничівському Пенсійному фонді  підвели підсумки  роботи за 2018 рік

  26 лютого 2019 року в Нововолинсько – Іваничівському об’єднаному управлінні за участю заступника начальника головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області Олега Трибощука, підведено підсумки роботи об’єднаного управління за 2018 рік.

У звітній доповіді начальник об’єднаного управління Тетяна Кошлата зазначила, що спеціалістами забезпечено своєчасне призначення, проведення перерахунків та виплату пенсій 24,7 тис. пенсіонерів міста Нововолинська та Іваничівського району. Досягнуто на 1,9 млн. грн. перевиконання планових завдань з надходження коштів, які адмініструються Пенсійним фондом, легалізовано 269 робочих місць.

Олег Трибощук окреслив завдання, які стоять перед Пенсійним фондом України в 2019 році. Зокрема наголосив, що робота управління має бути спрямована в першу чергу на задоволення потреб споживачів наших пенсійних послуг. Також на особливому контролі стоїть питання наповнення бюджету Пенсійного фонду, легалізації зайнятості населення та заробітної плати.

background Layer 1