Пропустити навігацію

Робота внутрішнього аудиту та контрольно-перевірочна робота за I квартал 2018 року

Протягом I кварталу 2018 року проведено внутрішній аудит оцінки стану роботи Козятинського об’єднаного управління щодо дотримання законодавчих і нормативно – правових актів з питань надходження коштів до бюджету Пенсійного фонду України, призначення і виплати пенсій, проведення адміністративних видатків, ведення бухгалтерського обліку і звітності. Розпочато аудит Хмільницького об’єднаного управління.

Проведено перевірки в 13 територіальних управліннях на тему: «Перевірка графіків відпусток працівників управління на 2018 рік в частині дотримання вимог ст. 10 Закону України «Про відпустки» при плануванні місяця для надання відпустки» на виконання графіку проведення контрольних заходів структурними підрозділами головного управління  на I квартал 2018 року.

Здійснено контроль за впровадженням аудиторських рекомендацій, наданих за наслідками аудиторських досліджень в підвідомчих управліннях Пенсійного фонду України області.

Проведено 1221 перевірку суб’єктів господарювання. За результатами перевірок видано 1158 приписів про усунення порушень щодо недостовірності відомостей поданих до реєстру застрахованих осіб. Здійснено 7 перевірок на центрах поштового зв’язку Вінницької дирекції ПАТ «Укрпошта», в ході яких перевірено документи 123 поштових відділень.  Перевірено 21 відділення банківських установ з питання своєчасності зарахування та правильності виплати пенсій та грошової допомоги, 13 установ, де особи перебувають на повному державному утриманні.

З метою забезпечення дотримання вимог законодавства при призначені (перерахунку) пенсій проведено 2196 перевірок достовірності виданих підприємствами та установами документів.

background Layer 1