Пропустити навігацію

План  проведення засідань колегії при начальникові головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області у 2018 році

План

 проведення засідань колегії при начальникові головного управління

Пенсійного фонду України у Вінницькій області у 2018 році

№    п/п

Період проведення

Місце

проведення

Основні питання для вивчення  та розгляду Доповідають Звітують
 1.  24.01.2018  м. Вінниця  1.Про підсумки роботи у 2017 році щодо виконання бюджету, реалізації державної політики з питань пенсійного забезпечення та завдань, покладених на органи Пенсійного фонду України у Вінницькій області.

2. Про розгляд основних пріоритетів діяльності органів Пенсійного фонду України у Вінницькій області на 2018 рік

Корчака О.С. Зеленіна Н.А. Криклива О.І.

 

 

Корчака О.С.

 2.  25.04.2018  м.Хмільник  1. Про підсумки роботи органів Пенсійного фонду України у Вінницькій області у І кварталі 2018 року.

2. Про стан реалізації Стратегії розвитку комунікацій Пенсійного фонду України, затвердженої постановою правління Пенсійного фонду України від 02.02.2016 № 1-2.

3. Підсумки роботи внутрішнього аудиту та про виконання вимог антикорупційного законодавства в органах Пенсійного фонду України у Вінницькій області.

4.Про стан виконання Хмільницьким та Могилів-Подільським об’єднаними управліннями Пенсійного фонду України у Вінницькій області покладених на них завдань

Дика Л.М.

 

Дика Л. М.

Пікуліна С.В.

 

Карабіньовська В.В.

 

 

 

 

 

 

 

 

Майструк Л.В.

Рабей Л.Г.

 3.  25.07.2018  м. Вінниця  1. Про підсумки роботи органів Пенсійного фонду України у Вінницькій області у І півріччі 2018 року щодо виявлення та реагування на виявлені ознаки тінізації заробітної плати.

2. Про реалізацію завдань Стратегії модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року щодо впровадження єдиних стандартів і технологій обслуговування громадян та перехід на електронний документообіг під час виплати пенсій.

3. Про стан виконання Вінницьким приміським та Гайсинським об’єднаними управліннями Пенсійного фонду України у Вінницькій області покладених на них завдань

Єрошенко М. Ю.

 

Зеленіна Н.В.

Криклива О.І.

 

 

 

 

 

 

 

Кубик В.А.

Кравець Г.І.

 4. 24.10.2018 смт. Ямпіль 1 Про підсумки роботи органів Пенсійного фонду України у Вінницькій області за 9 місяців поточного року.

2.Про стан реалізації завдань Стратегії модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року щодо вдосконалення комплектування та оптимізації чисельності персоналу відповідно до темпів упровадження новітніх інформаційних технологій і технічного переоснащення територіальних органів Пенсійного фонду України у Вінницькій області.

3.Про стан виконання в органах Пенсійного фонду України у Вінницькій області Закону України “Про звернення громадян”.

4. Про стан виконання Ямпільським та Крижопільським об’єднаними управліннями Пенсійного фонду України у Вінницькій області покладених на них завдань

Дика Л. М.

 

 

 

Пікуліна С.В.

 

 

 

Мазур Л.М.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Муляр В.О.

Шадюк Н.Л.

background Layer 1