Пропустити навігацію

СМС-повідомлення – сучасний сервіс Пенсійного фонду України

В світлі останніх нововведень Пенсійного фонду України, варто відзначити запровадження сучасного сервісу смс-інформування. Даний сервіс – це можливість отримати інформацію про результати розгляду звернень на призначення, перерахунок пенсії, сплату страхових внесків, а також кількість страхового стажу за допомогою засобів мобільного зв’язку.

 

Звертаємо увагу, що у надісланому смс-повідомленні страховий стаж відображається з 2004 року, оскільки періоди, що враховувалися до стажу роботи для призначення пенсії до 01.01.2004 р., зараховуються на підставі трудової книжки або інших документів, визначених законодавством.

 

Фондом області ведеться активна робота, спрямована на популяризацію нового сервісу. До того ж Вінницька область є однією з перших, яка реалізовує новітні технології Пенсійного Фонду України. 

 

Відтак, з моменту запровадження сервісу смс-інформування спеціалістами територіальних управлінь Вінницької області залучено до користування послугою близько 6,5 тис. громадян. Це свідчить про ефективність роботи даного сервісу,  а також  бажання людей отримувати своєчасну та перевірену інформацію зручним для них способом без черг та зайвих витрат.

 

 

sms inf - СМС-повідомлення – сучасний сервіс Пенсійного фонду України

background Layer 1